De eerste GroepsGelukschool de Liemers komt eraan! De Sterrenschool gaat systemisch stralen! Deze week heeft de Sterrenschool de eerste GroepsGelukssessie gehad met het héle team! Een mooie bijeenkomst in een prachtige school waar pedagogische oplaadpunten, de werking van het brein, dingen als iedereen hoort erbij, balans in geven en nemen, hiërarchie in de school en nog veel meer aan bod is geweest. Zeker nu in de eerste weken van het schooljaar maak je samen de norm, wie wil ik /willen wij zijn! Naast een aantal trainingsmomenten en coaching-on-the-job, organiseren we volgende week ook een ouderavond Groeps-Geluk. In de dynamiek van een groep komen allerlei systemen samen, dus we werken vanaf het eerste moment samen met de ouders!
De tweedaagse basistraining tot GroepsGelukscoach vindt plaats op 17 september en 1 oktober aanstaande op Bureau Onderwijszorg. Inmiddels de derde groep van 15 deelnemers die enthousiast ondergedompeld gaat worden in het systemisch werken met kinderen. Opgeven is helaas niet meer mogelijk.
Last but not least, op 6 oktober is onze eerste Supervisiedag voor alle Gecertificeerde GroepsGelukscoaches. Een avond van 16.00 tot 20.30 uur op BOZ, een afwisselend programma wat per mail naar de deelnemers zal worden verzonden in week 39. Als je niet meer zeker weet of je je hebt opgegeven, of als je alsnog wilt aansluiten, mail even naar Martine! (m.vandijk@swvdeliemers-po.nl)
Data en kosten staan in onze deskundigheidsbevordering op de website.
Lucy Geurds